Начало > Условия за поръчка и доставка

Как да поръчате кожени изделия - доставка, цени и плащане

Продуктите на Доусън можете да поръчате по следните начини:


* Онлайн, от уебсайта dawson.bg
* Директно, с посещение в наш магазин - виж в Контакти

Поръчка, чрез уебсайта

  1. Изберете продукт. Натиснете бутона Поръчай.

  2. Проверете дали поръчката по вид и количество отговаря на Вашия избор. Ако направите промяна, натиснете бутон Преизчисли. За да продължите напред, натиснете бутон Запази и продължи.

  3. Ако желаете да добавите и други продукти към същата поръчка - изберете ги и добавете последователно. При натискане на бутона "Поръчай" те ще се добавят всеки път към Вашата поръчка. Ако трябва да коригирате параметър от предходната стъпка - натиснете "Предишна стъпка", а ако всичко е наред - "Запази и продължи".

  4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка - Район на доставка и Адрес на доставка. За да продължите напред натиснете бутон Запази и продължи.

  5. Необходимо е да предоставите пълни и точни данни за Вас - име, e-mail, телефон, адрес. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка!", след като се запознаете с тях (линк има най-долу в сайта) и натиснете бутон Запази и продължи.

    • Проверете посочените от Вас детайли за доставка и плащане. Ако желаете да направите корекции натиснете линк "Предишна стъпка" . За да изпратите поръчката натиснете бутон Поръчвам.

След като завършите поръчката автоматично ще получите e-mail на посеченият от Вас електронен адрес с всички детайли от поръчката.

 Трябва да знаете, че разходите по доставката се поемат изцяло от Вас! Вие сами избирате начина на доставка и е необходимо да заплатите допълнително съответната сума!


Условия за доставка

Ние ще доставим избраните продукти на посочен от Вас адрес, чрез куриерска фирма, която избирате сами Вие при самата поръчка.

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите! Тя зависи от тарифите на куриерската фирма.

Ако имате изисквания за деня и часа на доставка, моля да се свържете с нас на посочения телефон или да го опишете в полето "Забележки".

Времето за доставка при различните куриери може да има разлика! Препоръчваме Ви да проверите и изберете сами куриера, който да достави пратката. В повечето случаи, сроковете за доставка са различни за всяка една услуга и са описани в съответните страници в сайта на куриера. Срокът зависи и от населеното място, до което е адресирана поръчката. Обикновено, за селища в които има офис на куриерската фирма, доставката се изпълнява до 13 часа на следващия работен ден, а за селища без офис на избраната куриерска фирма – съгласно график за обслужване или до 3 дни, ако селището не е включено в график.

*** Винаги, първо проверете настоящите Условията на избраната от Вас куриерска фирма!!!

Поръчаните продукти се заплащат на куриер, в брой при доставката!

При поръчка на продукти за чужбина - трябва да изберете сами куриер, както и да проучите неговите тарифи! Може да се наложи да заплатите пратката предварително!


Сигурност и дискретност

Доусън се задължава да пази тайната на кореспонденцията, както и да не разгласява предоставената в този сайт лична информация, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба.

Доусън не предоставя, обменя или продава тази информация на трети лица!